1.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

1.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2017/2018 > Őszi mérkőzések

Dömsödi USE - Tárnok BKSK 1-10 (1-4)
Dömsöd, 2017-08-27 - vasárnap 16:30


Játékvezető: Páldi Ferenc
Aszisztens: Horváth Antal, Balogh Tünde

Gól: Szabó István ill. Tóth Tamás 2' 32' 59', Kapcsos Norbert 17' 22', Lingli Gábor 48' 62', Vida Péter 53' 61' 75'

Lapok: Pokornyik Gábor 9' , Pokornyik István 56' , Szabó István 76' ill. Nagy Attila 56' , Viszokai János 58'

A forduló további eredményei: Szigetszentmárton KSE - Szigetcsép SC 2-1, Délegyháza KSE - Dunafüred-Százhalombatta 7-1, Bugyi SE II. - Kiskunlacháza SE 1-4, Érdi VSE II. - Sóskút SKE 2-4, Dunaharaszti MTK II. - Szigetbecse SE 2-1, Szigethalom SC - Dunavarsányi TE II. 2-4


Dömsödi USE: Czékmán Kálmán - Czaniga János Zoltán, Őrsi Krisztián, Pokornyik Gábor, Kun János Alexandrer - Pokornyik István, Kun Zoltán, Turcsán Pál (Molnár Ferenc 63'), Göllény Zsombor, Hörömpő Tibor Mihály - Szabó István
Edző:

Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Czeilinger Zsolt 6 (Nagy Attila 56' 6), Veszeli Tibor 6, Viszokai János 6, Pusztai Csaba 6 - Csibrik György 6 (Erőss Zsolt 46' 6), Bakó Gábor 6 (Hrabina Ádám 56' 6), Lingli Gábor 7 (Ruzsinszki Dávid 63' 6), Kapcsos Norbert 7 (Mészáros Tamás 46' 6), Sárai Ferenc 6 (Vida Péter 46' 8) - Tóth Tamás 8
Kispad: Szabó Zoltán
Edző: Kaszás Attila

Megkezdődött az új bajnokság, amit a sorsolásnak köszönhetően, mondhatni, hogy könnyű ellenfél ellen játszhattunk. Ellenfelünk újonnan alakult csapat, akik az idei bajnokságban neveztek először. Ennek megfelelően látszott rajtuk a játék és az összeszokottság hiánya. Győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt volt, még akkor is, ha mi sem nyújtottunk átlagon felüli teljesítményt önmagunkhoz képest. Biztos vagyok benne, hogy lesznek csapatok a bajokság során, akiknek legyőzéséhez a mainál nekünk is acélosabb teljesítményre lesz szükségünk. 10 gólunkon felül számtalan helyzetünk ki is maradt.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy három fiatal, tehetséges ifi. játékosunk is bemutatkozhatott ma. Mészáros Tamás, Hrabina Ádám és Ruzsinszki Dávid először játszott a felnőtt csapatunkban. Hozzá kell tennem, hogy mindhárman sikeresen, jó játékkal debütáltak.


A mérkőzés góljai.

2. perc: Baloldali támadás után Sárai Ferenc került helyzetbe, de lövése a kapufáról visszapattanva Tóth Tamás elé került, aki közelről továbbított a kapuba. 0-1.

17. perc: Lingli Gábor két csel után passzolt középre és az érkező Kapcsos Norbert 11 méterről gurította a labdát kapura. A könnyűnek látszó labdát Czékmán kapus lábbal akarta kirúgni, de a labda mellé rúgott és az akadálytalanul gurult tovább a hálóba. 0-2.

22. perc: Szabó István Czeilinger Zsolt mellet vitte el a labdát, lerohant a 16-os sarkáig és onnan a kifutó Pintér László fölött kapuba emelte a labdát. 1-2.

22. perc: Középkezdés után Lingli Gábor labdájával Kapcsos Norbert húzott kapura és 12 méterről, éles szögből lőtte ki a hosszú alsó sarkot. 1-3.

32. perc: Kapcsos Norbi a jobboldalon indította Sárait. Feca egy csellel lerázta védőjét. Beadását Tóth Tamás 5 méterről belsőzte a kapuba. 1-4.

48. perc: Pusztai Csaba a saját elvesztett labdájáért küzdött meg és szerezte vissza a baloldalon. Vida Petivel "kiháromszögelték" a jobboldali védőt. Vida passzolta a labdát kapu elé az érkező Lingli Gábornak, aki 10 méterről lőtt a kapuba. 1-5.

53. perc: Tóth Tomi cselezte be magát a 16-oson belülre, majd Vida Péternek továbbított. Peti, nagy igyekezetében megbotlott a labdában és ezzel megzavarta védőjét. Gyorsan észbe kapva azt vette észre, hogy ezzel a véletlen mozdulattal lerázta testőrét és lövőhelyzetbe került. Nem is tétovázott, hanem 10 méterről kapuba lőtt. 1-6.

59. perc: Mészáros Tomi vitte el a labdát a jobb szélen. Pontosan gurította a labdát Tóth Tamás elé, aki biztosan lőtt a hálóba. 1-7. (EZ A GÓLUNK SAJNÁLATOS MÓDON KIMARADT A MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL)

61. perc: Mészáros Tomi után másik újoncunk, Hrabina Ádám is gólpasszal mutatkozott be. Mélységi indítását Vida Péter vette át és 10 méterről lőtt gólt. 1-8.

62. perc: Lingli Gábor egyéni játék után verekedte be magát a 16-oson belülre és lőtte újabb gólját. 1-9.

75. perc: Vida Pétert akasztották, miután a 16-oson belülre cselezte magát. A buntetőt saját maga végezte el és a kapus kezei mellett lőtt a hálóba, beállítván ezzel a mérkőzés végeredményét. 1-10. Bár Tóth Tomi kifelejtett gólja miatt a mérkőzés jegyzőkönyvébe 1-9-es eredmény került.


Kaszás Attila: - Sok sikert kívánok mai ellenfelünknek a folytatásban, játékosaimnak pedig gratulálok a győzelemhez! A mai mérkőzésen három fiatal játékosunk is sikerrel debütált a felnőtt csapatban. Gratulálok és sok sikert kívánok Mészáros Tamásnak, Hrabina Ádámnak és Ruzsinszki Dávidnak!

                                                              

A bajnokság tabellája a "Bajnoksagok.hu" online oldalon van vezetve. Ennek egyik előnye, hogy akár telefonról azonnal a mérkőzés lefújása után be tudom írni a végeredményt és a tabelle azonnal frissül. A frissülés természetesen nem a tudósítás oldalon jelenik meg azonnal, hanem a "Bajnoksagok.hu" oldalon. Viszont a fordulók tudósítás oldalára (vagyis ide) beillesztett tabellára kattintva egyenesen eljutsz az előbb említett oldalra, ahol már frissítve látod az eredményeket. További szolgáltatásként a bajnokság címe alatt újabb füleket találsz (sorsolás, tabella, eredmények, góllövő lista, kereszttáblázat), ahol értelemszerűen megtalálod a további információkat. Ha a tabella csapataira kattintasz, akkor az adott csapat addigi mérkőzéseinek eredményeit és a hátralévő mérkőzéseinek időpontjait kapod meg. Jó böngészést!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz