10.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

10.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-15 > 2012/2013 > Mérkőzések

Érdi VSE - Bolha FTSE Tárnok 3-0 (1-0)

Érd, Érdi VSE Sporttelep
2012.11.11 - vasárnap 10:00  
Játékvezető: Németh Gergely
Gól: Kádár József 1', Huber Balázs 70' 78'
Lap: Porkoláb Szabolcs 78' ill. Székely Bertalan 11'


A forduló további mérkőzései
2012-11-11 - szombat:
Dunakanyar SE - Budakalász MSE
4-0, Százhalombattai VUK SE - Diósdi TC-Select 0-3
2012-11-12 - vasárnap: Perbál SC - Törökbálinti TC
6-1, Pilisszentiván SE - Budaörsi SC 12-0, Pomáz-ICO SE - Visegrád SE 6-2

Érdi VSE: Heller Tibor - Nagy Ádám (Mikei Marcell 44'), Nagy Dávid, Füzér Zoltán Bence - Huber Balázs, Morgos Mátyás Ludányi Ákos 69'), Porkoláb Szabolcs, Lovász Richárd - Ömböli Dávid (Dobi Richárd Miklós 80'), Takács Máté, Kádár József
Edző: Limperger Zsolt

Bolha FTSE Tárnok: Habos Tamás 9 - Daka Dominik 5 (Baranyi Levente 41' 5), Eskulics Dávid 6, Egervári Zsombor 6 (Kocsis Martin 67'), Méreg Benjámin 5 (Túrós Levente 78') - Mészáros Tamás 5 (Hrabina Ádám 75'), Székely Bertalan 5 (Ruzsinszki Dávid 75'), Süle Ármin 5 (Fullmann Dominik 59') - Bara Norbert 5 (Demján Dénes 78'), Tóth Tamás 5, Horváth Martin 5
Edző: Kaszás Attila

Minden bizonnyal az őszi elsőségről döntött ez a mérkőzés. A forduló előtt 5 pont előnyünk volt Érddel szemben, ám a hazaiaknak van még egy elmaradt bajnokija. A döntetlen ebből a szempontból nekünk kedvezett volna, de sajnos ez sem sikerült.
Csapatunk egyáltalán nem játszott rosszul, de a nagyszerű erőkből álló Érd otthonában ez is kevés volt az üdvösséghez. Amúgy is rosszul kezdődött! Már a 22. másodpercben hálónkban táncolt a labda!
A gyorsan bekapott gól, láthatóan nem zavarta meg játékosainkat. Ezt azért jó volt látni. Igaz, hogy az érdiek némi mezőnyfölényben voltak, de ez nem volt számottevő. A mérkőzésben a kiegyenlítés lehetősége is benne volt, mert volt gólhelyzetünk. Horváth Martin már csak a kapussal szemben maradt alul, Tóth Tomi lövése pedig a kapufán csattant. Az is igaz viszont, hogy Habos Tomi parádés védései is kellettek a játékban maradáshoz. Az utolsó negyedórában már egy lapra feltéve mindent, támadtunk az egyenlítésért. Cseréink is ezt a célt szolgálták. Védők helyett támadókat küldött Kaszás Attila a pályára. Persze ez vagy bejön, vagy nem. Egy ilyen masszív ellenfél ellen nem sikerült a kiegyenlítés, de meg kellett próbálni, mert veszteni valónk már nem volt. Védelmünk így sebezhetővé vált és a mérkőzés utolsó perceiben a hazaiak növelni tudták góljaik számát.
Érd megérdemelten nyert, bár ha a végén nem kockáztatunk valószínűleg megússzuk az egy kapott góllal, ami reálisabb eredménynek tűnt a meccs képe alapján. Viszont akkor sem lennénk "beljebb".

Kaszás Attila:
- Nagyon rosszul kezdődött számunkra a rangadó, és egyértelműen a csapat dicsérete, hogy nem omlottunk össze emiatt. A folytatásban a hazaiak mezőnyfölénye ellenére nekünk is voltak lehetőségeink a gólszerzésre, a végén pedig kockáztattunk, ez sajnos nem jött be. Gratulálok az érdieknek győzelmükhöz, játékosaimnak pedig a hozzáállásukhoz, emelt fővel hagyhattuk el a pályát!

Tabella a 10. forduló utánVissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz