12.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

12.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések

Tárnok Bolha KSK - Budakalász MSE 1-0 (1-0)
Tárnok, Tárnok KSK pálya
2012.11.04 - vasárnap 13:30
Játékvezető:
Pelyhe József
Aszisztens:
Balázs Ádám, Berki András

A mérkőzés összefoglaló videója:

Egyetlen - de győztes - gólunk Budakalász ellen.
A gólt három kameraállásból láthatjátok, Aradi Béla, Dórika (Fehér Roli húga) és Manszur felvételeiben és Kun Misi kivitelezésében

Gól: Kun Mihály 25'
Lap: Lingli Gábor 72', Ilyés Gergő 78', Kun Mihály 85' ill. Regele Balázs 54', Szabó Sándor 68', Brand Patrik 87'

A forduló további eredményei:
2012-11-03 - szombat 13h30

Halásztelek FC - Törökbálinti TC
0-4, Gyömrői SE - Felsőpakony KSE 0-0, Gödöllői SK - Örkény SE 0-1
2012-11-04 - vasárnap 13h30
Pilisi LK-Legea - Kisnémedi MSE
2-2, Hévizgyörki SC - Veresegyház VSK 1-4, Péceli SSE - Verőce SE 0-3, Újlengyel DSE - Alsónémedi SE 2-0

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 7 - Csibrik György 6, Veszeli Tibor 7, Kun Mihály 7, Nagy István 6 - Pluhár bálint 6, Fehér Roland 7, Gyulay Gábor 6 - Lingli Gábor 6 (Panyi László 82'), Kapcsos Norbert 6, Ilyés Gergő 6 (Lehotka Botond 87')
Kispad: Családi Attila, Szabó Zsolt
Edző: Kovács László

Budakalász MSE: Cseh Olivér 4 (Bózsik Márton 39' 6)- Brand Patrik 4 (Kovács Áron 87'), Kaprinyák István 6, Sallai György 6, Szabó Zoltán 5 (Keresztes Viktor 82') - Hegedűs Péter 5 (Vadas Attila 51' 6), Hokk Balázs 5, Szabó Sándor 5 (Elekes Péter 69'), Széll Tamás 4 - Regele Balázs 6, Erőss Tamás 5
Edző: Pintér Sándor

Kellemes napsütéses, kimondottan enyhe, de egy kissé szeles idő várta ezt a november eleji mérkőzést, ami rangadónak ugyan nem volt mondható a helyezések alapján, de a játék képe alapján annál inkább. Budakalász nem kezdte jól ezt a bajnokságot. Az első 10 fordulóban mindössze 1-1 döntetlennel és győzelemmel rendelkezett, 8 vereség mellett. Egy hónappal ezelőtt a már tavaly is sikeres ifi csapat mellé a felnőttek szakmai irányítását is Pintér Sándot vette át. Munkája talán kezd beérni. A 10. fordulóban igen nehezen nyert ellenük hazai pályán, szintén 1-0-ra a listavezető, Halásztelek. Az előző fordulóban pedig a nyolc fordolón át tartó vereségsorozat szakadt meg a Pécel ellen.
Ellenünk szerencsére nem tudták folytatni a pontszerzést, ám a játékuk alapján egyáltalán nem keltettek rossz benyomást. Küzdöttek, motiváltak voltak, de a mindent eldöntő gólt nekünk sikerült megszerezni.
A játék megkezdése után igyekeztek támadólag fellépni és némi mezőnyfölénybe is kerültek, de ez meddő volt, mert védelmünk kitűnően játszott. Lassan át is vettük a játék irányítását és az első félidőben, valamint a második félidő első felében ez így is maradt. Az utolsó 15-20 percben azonban az egyenlítés is a levegőben lógott. Mindent egy lapra feltéve, áttértek a három védős játékra és a támadósorukat erősítették. Szerencsére két nagy helyzetet is elpuskáztak, amihez Kaszás Kapus bravúrja is kellet, így hálónk érintetlen maradt.
Azt gondolom, hogy csapatunk mentális erejét mutatja, hogy az elmúlt három fordulóban, mérkőzésenként mindössze 1-1 gólt rúgtunk és ez így is 7 pontot eredményezett. A rúgott 1 góllal csupán a jelenleg is dobogós Örkény otthonából távoztunk döntetlennel. Persze ezzel nem magyarázni akarom az 1-es gólátlagot, hiszen régi mondás, hogy a győzelmet nem kell megmagyrázni!

KOVÁCS LÁSZLÓ:

PINTÉR SÁNDOR: - Egy kapushiba eldöntötte a mérkőzést.

Tabella a 12. forduló után

Házi góllövőlista a 12. forduló után

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz