12.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

12.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2015/2016 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Alsónémedi SE 0-3 (0-1)
Tárnok KSK, 2015-11-01 - vasárnap 13:30


Játékvezető: Varga András
Aszisztens:
Berendi Tamás Csaba, Domokos László
Gól:
Liszkay Gábor 25', Budai László 51' tizenegyesből, Liszkay Gábor 70'
Lapok: Gyulay Gábor 12', Veszeli Tibor 50', Csillik Gábor Krisztián 61' ill. Bezjian Roberto 55', Suhanyec Dániel 67'

A forduló további eredményei:
Százhalombattai LK - Sóskút SKE 3-0, Taksony SE II. - Hernád SE 7-2, UFC Gyömrő - Felsőpakony KSE 2-4, Dunaharaszti MTK II. - Dömsödi SE 1-5, Bugyi ASE - Fémalk-DDTE 1-3, Gyál BKSE - Ráckeve VAFC 1-1, Pereg SE - FC Dabas II. 1-1

Tárnok BKSK: Pintér László 5 - Süle Soma Kristóf 4, Veszeli Tibor 4, Nagy Dániel 5, Csillik Gábor Krisztián 4 - Czeilinger Péter 4 (Németh Kristóf 75' 0), Csibrik György 5, Kürti Viktor 5, Ilyés Attila 5 - Tóth Tamás 5 (Craciun Ion 81' 0), Gyulay Gábor 5 (Gonda Roland 85' 0)
Kispad: Tímár Richárd, Szász Csaba
Edző: Kaszás Attila

Alsónémedi SE: Csík Tibor - Sándor Balázs (Sándor Ádám 81'), Kurucz Tamás, Bezjian Roberto (Szalai József 62'), Balogh Péter (Antalics Ádám 79') - Suhanyec Dániel, Bereczki Gábor (Győrvári Tibor 73'), Balázs Gergely - Budai László (Kénoszt Ferenc 79'), Lakatos Soma, Liszkay Gábor
Kispad: Borsi Dávid
Edző: Rácz László

Csak reménykedhettünk a pontszerzésben, de őszintén szólva a papírforma nem nekünk kedvezett, még hazai pályán sem. Ami egyedül örvendetes, most már fordulóról-fordulóra alap a csapatnál a hajtás, az akarás. Ezzel ma sem volt probléma, de valljuk be, Alsónémedi jobb csapat nálunk. Jelenleg legalább is ez a helyzet. Igaz ez úgy is, hogy talán több is lehetett volna ebben a mérkőzésben, ha azok a döntő momentumok, amik voltak, számunkra kedvezőbben dőlnek el.
A mérkőzés első 20 perce teljesen egyenlő erők küzdelmét hozta. A 8. percben akár a vezetést is megszerezhettük volna. Csibrik az alsónémedi térfél közepe tályékáról ívelt az ötös környékére. A labda éppen Gyulay elé ívelődött. Gábornak csak bele kellett volna érni valamilyen formában a labdába és szinte biztos a gól, mert a kapus annyira közel volt hozzá, hogy védenie már szinte lehetetlen lett volna. Nem sikerült beleérni, ezért a labda veszélytelenül pattant tovább. A 23. perc viszon meghozta a vendégek vezető gólját. Budai László három csellel vitte el tétovázó védőink előt a labdát és a 16-oson belülre passzolva Liszkay Gábort találta, aki az ötös sarkáról laposan lőtt a hosszú sarokba. 0-1. A félidő utolsó percében óriási egyenlítési lehetőségünk adódott. Beadás utáb Csibrik Gyurec 5 méterről lőtt kapura. A labdába a gólvonalon álló Csík kapus óriási reflexel kapott bele és a labdát szögletre ütötte. Nagyon nagy kapusbravúr volt. Ez lehetett volna az első fordulat. Ahelyett, hogy egálból folytatódhatott volna a második félidő, maradtunk hátrányban.
Az egyenlítés nekünk nem sikerült, ehelyett a második játékrész 6. percében újabb hidegzuhanyt kaptunk. Először Süle Soma bizonytalankodott hátul és ahelyett, hogy elrúgta volna a labdát, gyámoltalanul az ellenfél hozta el. Még ebből sem lett volna baj, de a 16-os vonalára beadott labdát Veszeli Tibi felkarral tolta maga elé, amire a játékvezető teljes joggal tizit ítélt. Budai László magabiztosan lőtte a labdát a jobb sarokba. 0-2. Ez volt az a pillanat, amikor láthatóan elég távol került tőlünk a pontszerzés lehetősége, pedig a 68. percben kiderült, hogy visszakapaszkodhattunk volna még. Tóth Tamás nagyon szép cselekkel vitte el a labdát és már a 16-oson jócskán belülre került, kecsegtető lövőhelyzetbe, amikor buktatták. A tizenegyest Gyulay Gábor végezte el, de sajnos rosszul és Csík Tibor a mezőnybe tudta kiütni a labdát. Ha ez bemegy, az egyenlítésért harcolhattunk volna, ám a foci íratlan szabálya szerint Alsónémedi büntetett. Két perccel a kihagyott tizenegyesünk után a vendégek szögletet végezhettek el a bal oldalról. Szöglet után a labda az ötös tulsó sarkára szállt, ahonnan Liszkay Gábor fejelhetett. A labda a kapufa belső éléről pattant a hálónkba. 0-3. A hátralévő 20 percben már érdemi változás nem történt. Mi láthatólag a 3 gólos hátránytól megtörtünk, elenfelünk pedig nyugodtan futballozva tartotta az eredményt.
Azt azért még el kell mondani, hogy az alsónémedi csapat nagyon jó benyomást keltett. Szervezett játékuk és az egyéni képességek tekintetében is elmondható, hogy a csoport egyik legjobbját láttuk ma vendégül.

Kaszás Attila:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz