12.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

12.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-14 > 2017/2018

Bolha FTSE Tárnok - Asterix SC Érd 1-3 (1-0)
Tárnok Bolha Sporttelep, 2018.05.05 - szombat - 10:00

Játékvezető: Tóth Péter

Aszisztens: Martin Márton
Gól: Loboda Lőrinc 14' ill. Nagy Gábor 43', Pipei Kristóf 57' 75'

Lapok: Pipei Kristóf 50'

A forduló további eredményei: Pátyi SE - Fogócska SE 2-1, Taksony SE - Halásztelek FC 7-7

Szabadnapos: Törökbálint LASE


Bolha FTSE Tárnok: Molnár Áron 4 - Prókai Attila 3, Szűcs Dániel 5, Németh Bence 4, Sárosi Áron 3, Pocseg Edmund 4, Balog Dániel 5, Molnár Hunor 5, Ruzsinszki Bálint 4

Csere: Koma Bálint 0, Kulcsár Levente 4, Szilágyi Ákos 4, Horváth Bendegúz 5, Giczi Milán 5, Loboda Lőrinc 5
Edző: Kovács László

Asterix SC Érd: Angel Barnabás - Majoros Máté, Nagy László, Sperka Lásuló, Pipei Kristóf, Nagy Gábor, Koszta Benedek, Séra Dorián, Németi Balázs
Csere: Polyecskó-Musa Áron, Kovács Patrik, Majer Dominik
Edző:


Az első félidőben többnyire a vendégek térfelén folyt a játék, de a kapu előtt elhaltak támadásaink, így nem sok helyzet alakult ki. A félidő egyetlen gólját mi rúgtuk egy védelmi hiba után. Talán ez a gól jelképe is lehetett volna ennek a játékrésznek, mszerint a csapatok elég nagy hibaszázalékkal játszottak és némi fölényünk miatt megérdemeltük a minimális vezetést.

A második félidőben nagyot változott a játék képe. Mi nem tudtuk megújúlni, Érd viszont eggyel nagyobb sebességi fokozatban folytatta a játékot. Nagyon jó húzásnak bizonyult Pipei Kristóv feltolása a védővonalból egészen a befejező csatár posztjáig. Nagy lendületet vitt a vendégek támadójátékába, egyáltalán nem tudtuk tartani. Elvitathatatlan érdemei vannak abban, hogy csapata megfordította a mérkőzést és az összkép alapján teljesen megérdemelten nyerte a mérkőzést.


Kaszás Attila: - Ellenfelünk megérdemelte a győzelmet, mert ők sokkal harcosabban, bátrabban futballoztak, mint mi. Vannak bőven tanulságai ennek a mérkőzésnek.

                                                              

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz