14.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

14.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2015/2016 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Ráckeve VAFC 0-2 (0-0)
Tárnok KSK, 2015-11-15 - vasárnap 13:00


Játékvezető: Eisenbacher Mihály
Aszisztens:
Páldi Ferenc, Balogh Tünde
Gól:
Cserna Gábor 74', Erdős Tibor 83'
Lapok: Gyurcsány Péter 48', Márkus Zsolt 67'

A forduló további eredményei:
Taksony SE II. - FC Dabas II. 0-2, UFC Gyömrő - Sóskút SKE 0-0, Dunaharaszti MTK II. - Hernád SE 3-1, Alsónémedi SE - Fémalk-DDTE 4-0, Bugyi ASE - Dömsödi SE 1-1, Gyál BKSE - Felsőpakony KSE 1-1, Pereg SE - Százhalombattai LK 1-3

Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Süle Soma Kristóf 5, Veszeli Tibor 6, Nagy Dániel 6, Csillik Gábor Krisztián 6 - Czeilinger Péter 4, Csibrik György 5, Takács György 6, Páncél Péter 6 (Kürti Viktor 62' 0, Szász Csaba 84' 0) - Ilyés Attila 5 (Craciun Ion 67' 0), Tóth Tamás 5
Kispad: Kaszás Attila, Németh Kristóf, Gonda Roland
Edző: Kaszás Attila

Ráckeve VAFC: Zelei Tamás - Szász Szabolcs József, Gyurcsányi Péter, Földi Szabolcs, Nagy Gábor - Kelemen Gábor (Bonhardt Tibor 85'), Márkus Zsolt, Erdős Tibor, Salamon Gábor (Kovács Norbert 87') - Cserna Gábor, Szabó István (Moharos Péter 65')
Kispad: Lindner Péter, Csapó Balázs
Edző:

A mai egésznapos esőtől egy kicsit csúszós talajon került sor az idei utolsó hazai mérkőzésünkre. Talán a mieinknek egy kicsit jobban is csúszott, mint a vendégeknek. El is "csúsztunk" a 74. percben. Cserna Gábor mattolta védelmünket. Azért előtte történt egy s más a játéktéren. Kezdeném azzal, hogy mindkét csapat elég óvatosan játszott az első félidőben és a megerősített védelmek jól is funkcionáltak. Élénk mezőnyjáték folyt, mindkét együttes sokat harcolt a labdáért, ám a kapuk csak keveset voltak veszélyben. A második játékrészben mindkét csapat úgy jött ki, hogy lazított egy kicsit a védelmén és nagyobb hangsúlyt fektetett a támadó játékra. Ez azt eredményezte, hogy a kapuk is többször forogtak veszélyben. Ekkor sem volt különbség a két csapat között. A játék és a helyzetek is nagyjából egyformán adódtak. Így volt ez egészen a 70. percig. Ekkortól meglehetős nyomás nehezedett a kapunkra. A vendégek folyamatosan támadtak, mi pedig nem tudtunk tenni ez ellen. Rövidesen meg is volt az eredménye és a 74. percben Cserna Gábor talált a kapunkba. Sajnos a gól után sem tudtunk megújulni és továbbra is a vendégek maradtak lendületben. Ennek ellenére is volt lehetőségünk az egyenlítésre, de egy bíztatóan alakuló támadásunkra mégsem tudtuk a koronát feltenni, helyzetünk kimaradt. Ráckevének már csak hab volt a tortán, hogy 10 perccel első góljuk után ismét sikerült betalálniuk. Ezúttal Erdős Tibor volt eredményes. Az utolsó pár perc már folyamatos cserékkel telt. Ezen a találkozón, még a játékvezetés ellen sem lehetett semmi kifogásunk. Ritkán látható, korrekt bíráskodást láthattunk. A vendég siker a hajrá alapján megérdemelt volt!

Kaszás Attila: -
Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, a másodikban ellenfelünk viszont fokozatosan felőrölt bennünket, így megérdemelt győzelmet aratott, gratulálunk nekik!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz