15.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

15.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Pomáz-ICO SE - Tárnok BKSK 2-3 (0-2)
Pomáz, 2014-11-22 - szombat 13:00


Játékvezető: Gáspár Tamás
Aszisztens:
Csarnai Csaba, Tóth Zoltán
Gól:
Bencze Zsolt 61', Egervári Gábor 85' ill. Gál Tibor 18', Körtvélyesi Ádám 45', Czeilinger Péter 74'
Lap: Sergő Márton 44' , Léhi Lóránd 58'  ill. Nahaj Gergely 51'

A forduló további eredményei:
2014-11-22
Dunakeszi Kinizsi USE - Perbál SC 3-1, Péceli SSE - Piliscsaba SE 0-0, Budakalász MSE - Ürömi SC 1-1
2014-11-23
Gödi SE - Csomádi KSK 1-4, Leányfalu SE - Sóskút SKE 0-3, Szigetgyöngye SE - PILE-Szántó 2-3
Szabadnapos
: Kistarcsai VSC

Pomáz-ICO SE
: Inczédy Gergely Mátyás - Léhi Lóránd, Bogár Attila, Egervári Gábor, Juhász Tamás - Bencze Zsolt, Varga Péter, Melicher Zoltán (Kult Ferenc 57') - Bogár Bence, Gyurkovics Ádám, Sergő Márton
Kispad: Horváth Gergő, Somos Krisztián Márk, Szendi József
Edző: Kult Ferenc

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 8 (Pintér László 46' 8) - Kovács Gyula 7, Bakó Gábor 6, Ilyés Attila 6, Nahaj Gergely 6 - Csibrik György 6 Czeilinger Péter 7 - Gál Tibor 7 (Lehotka Botond 92' 0), Lingli Gábor 6, Körtvélyesi Ádám 6 (Gyulay Gábor 46' 7) - Kupi János 7 (Tóth Tamás 73' 0)
Kispad: Csuka József, Pluhár Bálint, Nagy István
Edző: Szimandl Gábor

Változatos, izgalmas, színvonalas, nagy iramú mérkőzést hozott a két csapat találkozója. 1-1 kimaradt helyzet után nekünk sikerült először betalálni, Gál Tibi révén. A 25. percben ismét mi szerezhettünk volna gólt. Lingli a tőle megszokott feltartóztathatatlan iramban tört a kapu irányába a félpályától. A 16-osnál keresztbe adta a labdát Körtvélyesinek. Ádám egy csel után lőtt, de a lövést hárította a hazaiak kapusa. Közben Kaszás Attila két óriási kapusbravúrt bemutatva védte meg hálónkat a góltól. Az első után a bal válla sajnos meg is sérült, ezért a szünetben lecserélését kérte. A félidő utolsó percében Körtvélyesi Ádám még növelte előnyünket.
Szerencsére Kaszás helyett beállt Pintér ott folytatta, ahol elődje abbahagyta. Az egyre erősödő hazai nyomás közepette folytatódott a kapusbravúr. Az 50. percben Nahaj Geri szerelését ítélte szabálytalannak a játékvezető. Mid ez a 16-osunkon belül történt. Határozottan állíthatom, hogy az első félidőt hibátlanul levezető spori, ezúttal óriásit tévedett. A szerelés teljesen hibátlan volt. A 11-est Varga Péter nagyon korrekten lőtte, de Pintér Laci bravúros vetődéssel kitornászta a bal alsó sarokból. A hazaiaknál a 61. percben megtört a jég és Bencze Zsolt szépített. Ez még inkább erőt adott Pomáznak, de fölényük ellenére is a nagyobb helyzetek előttünk adódtak. Ez a 74. percben realizálódott is. Czeilinger Peti talált a kapuba. Negyed órával a vége előtt megnyugtatónak látszott az ismét visszaállt kétgólos előnyünk. A hazaiak viszont nem adták fel. Utolsó erőtartalékaikat bevetve támadtak és a 85. percben ismét sikerült gólt szerezniük a 85. percben. A vége még tartogatott izgalmakat, de szerencsére gólt, már nem.
Megszereztük az őszi szezon utolsó fordulójában első idegenbeli győzelmünket, ami azt gondolom, jó alap lehet a tavaszi folytatáshoz. Ha az utóbbi fordulókban mutatott tűz fogja jellemezni a játékosokat a folytatásban, akkor nem lehet probléma a tavaszi folytatással.
A gólok története:
18. perc: Czeilinger Péter a félpályánál szerez labdát. Nagy lendülettel indul a kapu felé, majd a 16-osnál kiadja a labdát Gálnak. Tibor azonnal lő. Megnézi a hosszú sarkot és belsővel helyezi kapuba a labdát a 16-os sarkáról. 0-1.
45. perc: Kupi Jani a jobb oldalról indítja a baloldalon felfutó Körtvélyesit. Ádám egy csel után a kapuval szemben, jobbal lövi el a labdát 18 méterről. A labda a kapus kezéről pattant a hálóba. 0-2.
61. perc: Folytatva őszi hagyományainkat, ismét pontrúgásból kaptuk a gólt. Pomáz jutott baloldalról szöglethez. A beívelt labdáról védőink lemaradtak és Bencze Zsolt fejelhetett 6 méterről a hálónkba. 1-2.
74. perc: Czeilinger Peti cikázott át négy csellel a hazai védelmen és az ötös sarkáról, jobb külsővel nyeste a labdát laposan a hosszú sarokba. 1-3.
85. perc: Szöglet után egy kivágott labdát Egervári Gábor rúgott 18 méterről, nagy erővel, védhetetlenül a hosszú sarokba. 2-3.

Szimandl Gábort kérdeztem:

Tabella a15. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz