16.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

16.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések


Hévizgyörki SC - Tárnok Bolha KSK 1-1 (0-1)
Hévízgyörk, 2013-03-03 - vasárnap 14:30
Gól: Király Milán 56' ill. Kapcsos Norbert 7'
Sárga lap: Király Milán 66', Padutsch Arnold 93'  ill. Nagy Dániel 39', Fehér Roland 44', Kaszás Attila 47', Nagy István 62'

Játékvezető: Jakab Árpád
Aszisztens: Kovács Levente Richárd, Vígh-Tarsonyi Gergő

A forduló további eredményei:
2013-03-02 (szombat)
Budakalász MSE - Pilisi LK-Legea
0-0, Törökbálinti TC - Újlengyel DSE 1-0
2013-03-03 (vasárnap)
Veresegyház VSK - Gödöllői SK
2-2, Verőce SE - Gyömrői SE 3-2, Örkény SE - Felsőpakony KSE 2-0, Kisnémedi MSE - Alsónémedi SE 4-3
Halásztelek FC - Péceli SSE
3-0 (játék nélkül)

Hévizgyörki SC: Ráfel Dániel 6 - Kovács Márk 4, Terjéki Dávid 5, Nagy Szilárd 6, Tóth Flórián 5 - Tasnádi Tamás 7, Király Milán 7, Blaubacher Gergő 5 (Balázs Károly 77'), Gedei Tibor 5 - Kaszás Gábor 4 (Padutsch Arnold 70'), Kustra Gergő 6
Kispad:
Kovács Dániel, Varga Tamás, Sápi Milán, Gábor Bence, Horváth Tamás
Edző:
Győri Zoltán

Tárnok Bolha KSK:
Kaszás Attila 6 - Nagy Dániel 6, Veszeli Tibor 6, Eke Gábor 7, Nagy István 6 - Csibrik György 5, Fehér Roland 5, Pluhár Bálint 5 (Juhász Ferenc 70') - Ilyés Gergő 5, Kapcsos Norbert 7 (Lehotka Botond 88'), Kun Mihály 5 (Nagy László 40' 5)
Kispad: Szimandl Gábor
Vezetőedző: Kovács László

A mérkőzésről:
Nem a legjobb előjelekkel vágtunk neki a mai mérkőzésnek. Páncél Sanyi térdét éppen ma műtötték meg és Kun Misi is egy hétig lázas beteg volt a mérkőzést megelőzően, de azért vállalta a játékot. Gyulay Gabi piros lapja miatt hiányzott a csapatból, ám szurkolóként ő is ott volt Hévizgyörkön. A hiányzók listáját növelte Nahaj Geri is, neki egyenlőre nincs játékengedélye. Szabó Kristóf még az őszi szezonban sérült meg Örkényben. Az idén már elkezdhette az edzéseket, de még az edzésmunkája sem teljes és egyenlőre az ő játéka sem lehetséges. Bevetésre került viszont 3 új játékos. Nagy Dani és Nagy Laci, két 16 éves játékosunk az  ifi csapatból került a felnőtt keretbe, és debütálhatott már a tavaszi első fordulóban. Bemutatkozásuk nem okozott csalódást. Mindketőjüknek gratulálunk és sikeres pályafutást kívánunk! Juhász Ferenc pedig Dunavarsányból igazolt hozzánk. Az örökifjú, 1969-ben született játékostól a gólokat reméljük!
Hogy valamit magáról a játékról is írjak. Göröngyös, pattogós talajon zajlott a mérkőzés, ami nem volt igazán magas színvonalú, de annál inkább volt küzdelmes. Mindkét csapat nagy erőbedobással harcolt. A játékosok óriási mezőnymunkát végeztek, de ahogy ilyenkor mondani szokták, a forma idény elei volt. Már a mérkőzés legelején, a 7. percben vezetést szereztünk. Nagy István végzett el szabadrúgást bal oldalról, az oldalvonal közeléből, a kaputól 30-35 méterre. A 16-os környékére belőtt labda Kapcsos Norbi elé került, aki hagyta lepattanni, majd pattanás után ballal kilőtte a hosszú felső pipát. Nagyszerű, látványos gól volt. A hazaiak egyenlítő gólja a második félidő elején született. Már vagy 1 perce pattogott, minden veszély nélkül, térfelünkön a labda, amikor Király Milán elvállalt egy 20 méteres lövést a 16-osunk sarkának magasságából. A labda laposan vágódott a hosszú sarokba úgy, hogy Kaszás Attila még bele tudott érni, de kiütni már nem tudta.
A két gólon kívül csak ritkán forogtak veszélyben a kapuk. Nekünk volt egy-két bíztató támadásunk, a hazaiak inkább a "Páncél Sanyi szerű" hatalmas partdobásokból veszélyeztettek.
Azt gondolom a döntetlen eredmény igazságos volt.

Győri Zoltán: – Az ellenfél maximálisan kihasználta a helyzeteit, mi pedig az óriási mezőnyfölényünket nem tudtuk érvényesíteni a lelkes vendégekkel szemben.

Kovács László értékelése
:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz