18.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

18.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2015/2016 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Ócsa SE 7-1 (4-1)
Tárnok KSK, 2016-04-03 - vasárnap 10:00


Játékvezető: Eisenbacher Mihály
Aszisztens: Csarnai Csaba
Gól: Kürti Viktor 8', Tóth Tamás 17', Süle Soma Kristóf 25', Pusztai Csaba 45' 50', Ruzsinszki Dávid 71', Eskulics Dávid 86' ill. Varga István Krisztián 14'
Lapok: Hajdu Kálmán Péter 85'

A forduló további eredményei:
Ráckeve VAFC - Halásztelek FC 3-0, Alsónémedi SE - Fémalk-DDTE 8-1, Tököl VSK - Sóskút SKE 3-0,
Kiskunlacháza SE - Bugyi SE (törölve)

Bolha FTSE: Kovács Ádám 6 - Demján Dániel 6 (Demján Dénes 55' 6), Czeilinger Balázs 6, Pusztai Csaba 7, Bója Máté 6 - Czeilinger Zsolt 6, Süle Soma Kristóf 6, Kürti Viktor 7 (Szász Csaba 57' 6) - Horváth Keve 6 (Egervári Zsombor 77' 0), Tóth Tamás 7 (Takács Patrik 70' 0), Ruzsinszki Dávid 6 (Eskulics Dávid 80' 0)  
Edző: Csizly Attila

Ócsa SE: Hajdu Kálmán Péter - Ulicska Dominik Károly, Assenbrenner István, Knecht-Gothárd Dániel, Takács Richárd - Szekeres Tibor, Bálint Markó Csaba, Kiss Richárd Sándor, Bencze Ádám - Algács Arnold, Varga István Krisztián
Edző: Monori Zsolt

A győzelm az, amit soha nem kell megmagyarázni. Miért is jutott eszembe a mérkőzés kapcsán ez a bölcsesség? Legfőképpen azért, mert egy sima mérkőzésen, nagyon biztos győzelmet arattunk, de azért a szurkolóban itt-ott hiányérzet is támadhat. Például nagyon hullámzó volt a csapat teljesítménye mérkőzésen belül. Volt, hogy valóban szemet gyönyörködtető támadásokat vezettün, de voltak időszakok, amikor kapkodva játszottunk és sok labdát eladtunk a mezőnyben. Azt az egy, 11-es gólt, amit kaptunk, is hasonló szituáció előzte meg. Az mindenképpen kitűnő teljesítmény, ha egy csapat 7 gólt képes rúgni a mérkőzésen, viszont mindíg bosszantó, ha kimarad a lehetőség. Ezen a mérkőzésen ebből is akadt legalább ugyan ennyi és akkor csak a legnagyobbakat veszem számba. Többek között Kürti Viktor, aki egyébként nagyszerűen játszott, tizenegyest is hibázott, de ez a kattősség szinte minden játékosnál meg volt a mérkőzés folyamán.

Természetesen a 7-1 önmagáért beszél és összességében nagy gratulációt érdemel a csapat!   

Csizly Attila: - Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Minden győzelmet és főleg ezt is a maga helyén kell kezelnünk, hiszen ha visszacsatolunk a hétközi, Tököl elleni mérkőzésünkre, az volt az igazi erőpróba, amit viszont elbuktunk. Most sok szép gólt rúgtunk, nagyon sok szép támadást vezettünk, de sok helyzetet ki is hagytunk. Ezek alapján kétszámjegyű is lehetett volna a győzelem.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz