18.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

18.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-15 > 2017/2018 > Tavaszi mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - UFC Gyömrő 6-0 (6-0)
Tárnok KSK, 2018-05-05 - szombat 14h.


Játékvezető: Németi Csaba
Aszisztens: Csehi Attila

Gól: Fülöp Szabolcs 14' 37' 39', Fülöp Richárd 23', Kóka Zsolt 30', Száraz Gyula 45'

Lapok: nem volt

Osztályzatok és edzői nyilatkozat később.

A forduló további eredményei: Gyáli BKSE - Felsőpakony KSE 6-5, Péceli SSE - Pilisvörösvári UFC 2-5, PILE-Szántó SE - Alsónémedi SE 3-2

Szabadnapos: VS Dunakeszi


Bolha FTSE Tárnok: Molnár Áron - Sedlac Attila, Fülöp Szabolcs, Száraz Gyula, Rebi Zsombor, Molnár Roland, Hoppál Dániel (Somogyi Péter 55'), Szász Károly (Balog Benjámin 62'), Kóka Zsolt, Fülöp Richárd, Somogyi Ádám (Botta-Dukát Dominik 62')

Edző: Kovács László


UFC Gyömrő: Gyenes Márton - Molnár Máté, Habram Balázs, Horváth Dániel, Takács Gergely (Dédesi-Tózsa Mátyás 72'), Szöllősi Attila, Kertész Zalán (Nosztria Roland 46'), Kopcsik Attila, Udvardi Krisztián (Székely Hunor 46'), Laham Mahmoud, Györe András (Zilahy Alex 65')
Edző:


Az első félidőben nagyon jól és eredményesen játszottunk. Jellemző az ekkori teljesítményünkre, hogy a mérkőzés összes gólját ekkor szereztük.

A második játékrészben - talán tudat alatt - visszavettek a fiúk a tempóból. A koncentráció sem volt az igazi. Mezőnyben és kapu előtt is meglehetősen pontatlanok voltunk. Szerencsére ez nem bosszulta meg magát. Ellenfelünk így sem tudott velünk sokmindent kezdeni, de ez a következő - rájátszásos - szakaszban alighanem nagyon kevés lesz.

Az első négy helyezett viszi magával eddigi eredményeit és oda-vissza alapon dönti el az 1-4 helyezés sorsát. Itt már nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne küzdjünk végig egy mérkőzést, ne teljes odafigyeléssel harcoljunk. Itt már hétről hétre a csoport elitje ellen kell bizonyítanunk. Persze akkor, ha szeretnénk bajnokságot nyerni. Emelje fel a kezét, aki nem szeretne. Ugye fiúk, hogy nincs ilyen köztetek?! Sok sikert a rájátszás következő 6 fordulójához!


Kovács László:                                                            

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz