18.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

18.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019 > Tavasz

Újlengyel DSE - Tárnok BKSK 0-4 (0-1)
Újlengyel 2019-03-10 - vasárnap 14:30


Játékvezető: Tábori Zoltán
Aszisztens: Tóth Zoltán, Szalma Balázs

Gól: Csoma Bálint 45', Tóth Tamás 51', Váradi Gergő 76', Vida Péter 90'

Lapok: Papp Kornél 33' , Majer András 45'

A forduló további eredményei: Pátyi SE - Ecser SE 3-2, Gyáli BKSE - Ráckeve VAFC 1-3, Táborfalva KSE - Inárcs VSE 3-2, Perbál SC - Dömsödi SE 2-2, Diósdi TC - Délegyháza KSE 3-3, Sóskút SKE - Ócsa VSE 3-2

Szabadnapos: Szigethalom SC


Újlengyel DSE: Ledő László - Papp Kornél (Mogyorósi Dávid 62'), Ásoth Dániel, Bálint Gábor, Laczkó Zoltán, Juhász Péter (Meszján Károly 46'), Majer András (Dobos Dénes 69'), Ordasi Zsolt (Krőzsel Zsolt 56'), Ozsvári János (Mitrocsák Zsolt 59'), Fekete Sándor, Nagy Gábor
Kispad: Czifra Gábor, Ktizsán László
Edző: Ledő László

Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Nagy Dániel 8, Veszeli Tibor 8, Csibrik György 8, Nagy István 7 - Csoma Bálint 8, Czeilinger Zsolt 8 - Takács Patrik 6 (Váradi Gergő 62'), Demján Dénes 7 (Ruzsinszki Dávid 77' 0) - Vida Péter 8, Tóth Tamás 8 (Demján Dániel 59' 7)

Edző: Kaszás Attila


Nehéz eldönteni, hogy a mai napon védő, vagy támadó játékunk nyújtott jobb teljesítményt, de ez most nem is igazán fontos. Azt gondolom, így együtt volt az igazi a csapat ezen a mérkőzésen. Védelmünk annyira megingathatatlan volt, hogy a hazaiak gólhelyzetig is képtelenek voltak eljutni, míg nagyszerű támadó játékunknak köszönhetően 4 gólt is szereztünk.

13. perc: Nagy István három csellel keverte meg a hazai védőket, majd Demján Déneshez játszott. Dénes a kecsegtető helyzetben lévő Tóth Tamáshoz továbbított, aki 18 méterről centiméterekkel lőtt mellé.

25. perc: Veszeli Tibi a jobb szélen cselezte magát az alapvonalig, majd középre adott, az érkező Tóth Tomihoz. Ő élesen lőtt, de erős lövésébe egy védő bele tudott ugrani és róla a labda szögletre vágódott.

28. perc. Demján Dénes tört nagy lendülettel kapura, amikor belül a 16-os vonalon 1 méterre próbálta egy védő szerelni, de becsúszása Dini lábát találta el. A játékvezető határozottan megállította az akciót, de a jogos 11-es helyett kihozta a szabadrúgást a 16-os vonalára. A szabadrúgásból nem lett gól.

45. perc: Nagy Danit faultolták a kaputól 30 méterre. A szabadrúgást Csoma Bálint végezte el. Erős lövése a sorfal mellett akadálytalanul jutott tovább közvetlenül a kapus elé. 1 méterre Ledő előtt lepattant a földre, ami megzavarta őt és akadálytalanul jutott a hálóba. 0-1. Jobbkor nem is lehet gólt rúgni, mert a nagy óra kijelzője pár másodperc múlva ugrott a 45-ös számra.

51. perc: Veszeli Tibi vitte fel a labdát és két csel után tette Vida Petinek, aki tovább passzolt Tóth Tamáshoz. Tomi 7 méterről, laposan lőtt a kapu jobb oldalába. 0-2.

71. perc: Vida Péter futott el egy hosszú, előrevágott labdával, majd középre adott a támadást óriási lendülettel kísérő és érkező Demján Dénes elé. Dini átvette a labdát és lőtt, de a közeli lövést Ledő kapus és egy védő közös erővel tisztázta.

76. perc:Váradi Gergő a hazai térfél közepén lefölelt egy felpasszolt labdát és lendületesen vitte kapura. A 16-oson belül érve óriási lövést eresztett meg és a labda a bal felső sarokban kötött ki. 0-3. Nagyon szép egyéni akció volt!

77. perc: Az előbbi jelenet majdnem pontosan megismétlődött, de ezúttal Geri lövése centiméterekkel fölé szállt.

82. perc: Czeilinger Zsolt tört kapura és az 5-ös sarkán érkezőVidához játszott. Peti lövése az oldalhálóban kötött ki.

87. perc: Az egyetlen hazai lehetőségért kellett ennyit várni az újlengyeli szurkolóknak. Egy 16 méteres lövést Pintér Laci a bal alsó sarokból piszkált szögletre.

90. perc: Ahogy az első félidő utolsó másodperceit, úgy a mérkőzés utolsó másodperceit is "gólgyártással" töltöttük. Nagy Dani szerzett labdát a hazai 16-os előtt. Azonnal lőtt, de a lövésbe egy védő belelépett és lábáról a labda éppen Vida Péter elé pattant, aki nagyon higgadtan elhúzta a kapus előtt és és az üres kapuba passzolt. 0-4.

Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk Újlengyelben, hiszen a mai napon minden csapatrészben jobbak voltunk vendéglátóinknál.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz