2.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

2.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2012/2013 > Mérkőzések

Halásztelek FC - Bolha FTSE Tárnok 0-1 (0-1)
Halásztelek, Halásztelek FC
2012
-09-19. (szerda) 17h
Játékvezető:
Feith Zsolt
Aszisztens:
Szeleczky Gábor
Gól:
Nagy László 14'
Lap:
nem volt

A forduló további mérkőzései:
2012-08-25
- szombat
Budakalász MSE - Felsőpakony KSE 3-0
2012-08-26
- vasárnap
Örkény SE - Alsónémedi SE 1-6, Kisnémedi MSE - Péceli SSE 0-5, Veresegyház VSK - Újlengyel DSE 15-1, Verőce SE - Pilisi LK-Legea 2-4
2012-10-31 - szerda
Hévizgyörk - Fóti SE 5-2
2012-11-08 - csütörtök
Törteli KSK - Gyömrői SE
0-2

Halásztelek FC:
Matus Tamás - Kulcsár Zoltán (Bálint Csaba 80'), Kiss Sándor (Becsei István 65'), Kondor Norbert, Nagy Szilárd - Rácz Pál, Borbély Benjamin (Molnár Márk 76'), Dabasi Zoltán - Deák Tamás, Cseri Ferenc, Utasi Károly (Fekete Roland 87')
Kispad: Sass Domonkos
Edző: Farkas Zsolt


Bolha FTSE Tárnok: Pintér László 6 - Czeilinger Balázs 5, Nagy Dániel 6, Dallos Bence 6, Németh Kristóf 5 (Panyi László 46' 5) - Réti Tamás 5(Csillik Gábor 60' 5), Czeilinger Péter 5, Kiss Tamás 5, Nagy László 6 - Lehotka Botond 5, Sárai Ferenc 5 (Bilik Krisztián 65' 5)
Kispad: Ravasz Márk, Édes Bence, Varga István
Edző: Szimandl Gábor

Nagyon jó színvonalú mérkőzést játtszott a két csapat. A tabellán elfoglalt helyezés alapján talán akár könnyű győzelemre is számíthattunk volna, de a mérkőzés bebizonyította, hogy igencsak meg kellett küzdenünk ezért a 3 pontért. Azt gondolom, hogy eddigi legkeményebb ellenfelünk Halásztelek volt ebben a bajnokságban. Szinte hihetetlen, hogy ez a csapat csak egyetlen pontot szerzett eddig.
Az első negyedóra végén sikerült gólt szereznünk. Jobb szélen Réti Tomi vitte el a labdát. Beadására Nagy Laci robbant be és a védőket megelőzve 8 méterről fejelt a hazaiak kapujába. Ekkor még nem gondoltuk, hogy Laci a győztes gólunkat szerezte. Igaz, több ziccert is kihagytunk, de Halásztelek előtt is adódtak lehetőségek. Aztán a mérkőzés hajrájában Bilik Krisztián lőtt egy zúgó felsőlécet. A következő támadásunknál ugyancsak Bilik volt aktív. Egy csel után betört az ellenfél 16-osán belülre, ahol csak buktatás árán tudták szerelni. A végig kitűnően bíráskodó játékvezető azonnal a 11-es pontra mutatott. A labda mögé Czeilinger Balu állt, ám lövését a hazai kapus vetődve hárította.
Győzelmünk mindenképpen megérdemelt volt, aminek értékét növeli, hogy egy nagyon motivált, jól játszó ellenfél ellen érte el.

Szimandl Gábor: - Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, mivel ellenfelünk csak 9 gólt kapott eddig. Ennek ellenére legalább három 100%-os helyzetet és egy tizit hagytunk ki!! Így nehéz volt, de igen hasznos és tanulságos mérkőzést játszottunk. Gratulálok az ellenfélnek, Halászteleknek és természetesen saját csapatomnak is!

                            
Tabella                                                            Teljes góllővőlista

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz