21.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

21.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2015/2016 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Bugyi SE 2-1 (1-1)
Tárnok KSK, 2016-04-23 - szombat 12:00


Játékvezető: Juhász Gergely
Aszisztens: Oláh Ferenc
Gól: Demján Dénes 34', Csillik Gábor Krisztián 52' ill. Somogyi Martin 45'
Lapok: nem volt

A forduló további eredményei:

Tököl VSK - Halásztelek FC 4-2, Ráckeve VAFC - Sóskút SKE 3-1, Alsónémedi SE - Ócsa SE, Kiskunlacháza SE - Fémalk-DDTE (törölve)

Bolha FTSE: Kovács Ádám 0 - Demján Dániel 6, Panyi László 7, Czeilinger Balázs 7, Pusztai Csaba 6 (Csillik Gábor Krisztián 46' 7) - Czeilinger Zsolt 6, Ruzsinszki Dávid 6, Horváth Keve 6 - Tóth Tamás 6 (Kürti Viktor 46' 6), Kocsis Martin 6, Demján Dénes 7

Edző: Csizly Attila

Bugyi SE:Lengyel Zsolt - Gazsó Tamás, Proksa Csaba, Csernyi Dávid, Kaszás Dániel - Somogyi Martin, Gazda Bonifác, Talabér István (Macsek Tamás 68') - Lacza Sándor (Somogyi Junior 58'), Tokics Tamás, Tóth Dániel

Kispad: Nagy Martin, Kovács Dániel, Balázs Bence
Edző: Szőgyi Pál

Az elmúlt hetek teljesítményéhez képest jelentősen javult a produktum a mai mérkőzésre. A játékosok hozzáállásán is látszott, hogy mindenképpen nyerni szeretnének Bugyi ellen. Nem is volt ez könnyű, mert a vendégek is megtettek mindent a sikerért. Végül egy küzdelmes mérkőzést játszva sikerült itthon tartani a 3 pontot.

Csizly Attila: -  Jó ellenfél ellen tartottuk itthon a 3 pontot. A taktikai utasításokat sikerült betartani és így gólokat szerezni. Most is meg voltak az egyéni hibák, de az előző hetek játékához képest mindenképpen előre mutató volt a pályán nyújtott teljesítmény.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz