25.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

25.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2012/2013 > Mérkőzések


Alsónémedi SE - BFTSE Tárnok
1-0

Alsónémedi, 2013-05-04 - vasárnap 14h30
Játékvezető: Pánti Tamás
Aszisztens: Séra Balázs
Gól: Szalai József 40' ill. -
Lap: Szalai József 85' ill. Dallos Bence 49', Lehotka Botond 66', Réti Tamás 89'

A forduló további mérkőzései
201
3-05-04 - szombat: Budakalász MSE - Halásztelek FC 0-2, Gyömrői SE - Kisnémedi MSE 4-0, Törteli KSK - Veresegyház VSK 4-1, Felsőpakony KSE - Fóti SE 5-3
201
3-05-05 - vasárnap
: Pilisi LK-Legea - Újlengyel DSE 7-0, Verőce SE - Hévízgyörki SC 2-4, Örkény SE - Péceli SSE 0-3 (FB)

Alsónémedi SE: Kerekes Géza - Sándor Balázs, Nagy Gergő, Szalai József, Győrvári Tibor - Sándor Ádám, Molnár Krisztián, Mészáros Róbert (Kele Milán 81') - Kovács Máté, Kovács Bence, Győrvári Attila (Faragó Krisztián 77')
Kispad: Pleszkáts Márió, Harsányi Balázs
Edző: Laczik Csaba

BFTSE Tárnok
: Családi Attila 8 - Szász Csaba 5, Czeilinger Balázs 6, Kovács Gyula 7, Dallos Bence 4 (Németh Kristóf 58' 5) - Csillik Gábor 5, Kiss Tamás 5, Csuka Zsolt 5 (Bilik Krisztián 58' 6), Sárai Ferenc 6 - Réti Tamás 5, Lehotka Botond 5
Kispad
: Ravasz Márk, Édes Bence
Edző
: Szimandl Gábor

A mérkőzésről
: Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés elé nézünk a listavezető otthonában és nem is csalódtunk ebben. Sajnos közel sem tudtunk legerősebb összeállításunkben pályára lépni. Hiányzott a védelemből Völgyi Ádám, aki a szerdai Veresegyház elleni mérkőzésen megsérült. Hiányoztak a felnőtt csapatban pályára lépők, Nagy Dani, Nagy Laci, Szabó Kristóf és akár pályára léphetett volna Fehér Roland és Kapcsos Norbi is. Persze régi igazság, hogy mindig az a legerősebb csapat, amelyik éppen pályára tud lépni. Viszont a lehetőség szerint "legerősebb csapatunk" játékosai nagyon keveset tettek ezen a mérkőzésen a győzelemért. A hullámzó teljesítmányt talán már kezdjük megszokni, mi szurkolók, de, hogy a hullámvölgy legfőbb oka az enerváltság legyen az már nem "elviselhető". Egy rangadón nem engedhetné meg magának egyetlen játékos sem, hogy legalább ne küzdjön teljes erőbedobással. Ma sajnos nem egy-két játékos engedte ezt meg magának, hanem szinte mindenki. A pályán kívülről rossz volt nézni, hogy a játékosaink alig mozognak. Mindenki állva várja a labdát. Ütközéseket kerüljük. Ha ütközünk, akkor is csak alibiből, így mezőnyben talán egyetlen párharcot sem sikerült nyerni, vagy csak nagyon keveset. Az, hogy egy félidőn keresztül még gólhelyzet közelébe sem kerüljünk, még elképzelni is rossz, de ezen a meccsen ezt meg is tapasztaltuk. Az utolsó 20 percet kivéve csak lézengtünk a pályán. Az, hogy ezt a mérkőzést csak 1-0-ra buktuk el, az köszönhető ellenfelünk kapu előtti ügyetlenségének és főleg Családi Attila mai kapusteljesítményének. Hogy a mai gyenge produktum után csak a legminimálisabb vereséget szenvedtük csak el, azért Atesz érdemel igazán dícséretet. Ki lehet a pályán kapni, de csak tiszta lelkiismerettel, csak úgy, ha tudom, hogy mindent megtettem, ami tőlem tellett, csak emelt fővel. Ami a mai mérkőzést illeti, itt pont a lehorgasztott fő volt a jellemző és ez nem vezet sehova, csak az előre borítékolható kudarchoz!


Csizly Attila: - A gyenge középpályás teljesítmény miatt a széleken erőltettük a támadásokat, amit az ellenfél lezárt. Az 1-1 elleni játékot rendre az ellenfél nyerte meg. A nagyobb arányú vereség elkerülését csak a jó kapusteljesítményünknek köszönhetjük.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz