28.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

28.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések


Tárnok Bolha KSK - Verőce SE
2-2 (1-0)

Tárnok KSK pálya, 2013-05-25 - szombat 17:00
Játékvezető: Kerékgyártó Zsolt
Aszisztens: Török Tamás, Szedlák Bálint
Gól: Ilyés Gergő 11' 77' ill. Debre Gergely 58', Madar Tamás 89' (kezezésért 11-esből)
Lap: Kun Mihály 63', Eke Gábor 88', Gyulay Gábor 90' ill. Bánáti Gergő 26', Hannus Balázs 31', Plachi András 54', Madar Tamás 69', Honti Csaba 81', Siklósi Márk 90'

A forduló további mérkőzései
201
3-05-25 - szombat: Gödöllői SK - Budakalász MSE 5-1, Halásztelek FC - Veresegyház VSK 2-1, Gyömrői SE - Alsónémedi SE 3-0, Hévízgyörki SC - Kisnémedi MSE 4-2
201
3-05-26 - vasárnap
: Újlengyel DSE - Örkény SE 0-2, Pilisi LK-Legea - Felsőpakony KSE 3-1, Péceli SSE - Törökbálinti TC 0-3 (játék nélkül)

Tárnok Bolha KSK
: Családi Attila 8 - Nagy Dániel 6 (Nagy István 71'), Veszeli Tibor 6, Eke Gábor 6, Kapcsos Norbert 7 - Csibrik György 6, Kun Mihály 7, Gyulay Gábor 6, Fehér Roland 7 - Szabó Kristóf 6 (Pluhár Bálint 85'), Ilyés Gergő 8
Edző
: Kovács László

Verőce SE
: Chikán Tamás 6 - Rudolf Máté 6 (Plachi András 57' 6), Rudolf Gergely 6 (Mikesy Xavér 81'), Udvari Tamás 5, Honti Csaba 5 (Bucsek Gergő 88') - Debre Gergely 6, Hannus Balázs 6, Madar Tamás 6 - Dizmatsek Emil 5, Bánáti Gergő 6, Siklósi Márk 5
Kispad
: Sallai Marcell, Kovács Péter
Edző
: Stedra Zsolt

A mérkőzésről
: Jó iramot, jó játékot, kimaradt helyzeteket és négy gólt láthattak a szurkolók a mérkőzésen. Egyszóval jó bemelegítés lehetett az esti BL döntőre a szurkolóknak. Ami egész tavasszal kísért bennünket, most sem kímélt. Megint csak egy apróságon múlott, hogy nem sikerült megnyerni a mérkőzést, történetesen a rutintalanságunkon. A 89. percben veszítettünk egy 11-es góllal.
Az első félidőben nagyon szervezett volt a védekezésünk és ebből támadásaink is jól voltak felépítve. A második félidőt ugyan nem kezdtük jól, az első 15 percben sikerült a vendégeknek beszorítani csapatunkat a saját térfelünkre és ebből az egyenlítő gólt is megszerezték. Góljuk után viszont nem "lombozódott" le csapatunk, hanem ismét átvette a játék irányítását és jól játszott. Ezen a mérkőzésen főleg csapatként funkcionált kiválóan a gárda. Elmondható, hogy mindenki átlagon felül teljesített. Csak egyetlen perc és egy szerencsétlen - egyáltalán nem szándékos - kezezés válaszott el bennünket a bravúrtól, hogy legyőzzük a bajnokság egyik élcsapatát.
Percről percre:
10. perc: Szabó Kristóf hosszú indítása szállt a bal szélre. Fehér Roland kezelgetés nélkül, egyből beadta. A jól érkező Ilyés Gergő igazított egyet a labdán és 6 méterről helyezte a vendégek kapujába. 1-0.
20. perc: Baloldali szabadrúgás után Debre Gergely lőtt kapásból a kapunk mellé.
21. perc: Szögletünk után támadt kavarodás a verőcei kapu előtt, de Szabó Kristóf elől sikerül felszabadítani a vendégeknek.
22. perc: Kun Misit faultolják 30 méterre kapujuktól a verőcei védők. A szabadrúgást Kapcsos Norbi végzi el. A labda talán, ha 10 centicel csavarodik el a jobb felső ficak mellett.
40. perc: 35 méteres szabadrúgáshoz jutunk. A labdát Kapcsos gurítja Szabó elé, aki kapura lövi, de a labda kicsit lecsúszott a lábáról. A kapu mellé tartó labdába Ilyés Gergő csúszott bele, de lábáról kapu mellé perdül a játékszer.
48. perc: Bánáti Gergő lőtt a kapunkra, de a labdát Családi Attila nagy bravúrral védte.
53. perc: Két közeli lövés megy a kapunkra. Az elsőt Családi védi az ismétlés pedig mellé száll.
58. perc: Debre Gergely 20 méterről, kissé oldalról szánja el magát lövésre. Az erős lövés beakad a hosszú pipába.
1-1.
64. perc: 24 méterről leadott verővei szabadrúgást üt ki a felső léc alól Családi Attila.
68. perc: Szabó Kristóf egy mélységi passzát Gyulay Gábor egyből kapura lövi, de a labda mellé száll.
75. perc: Kisszögletet végzönk el a jobboldalon. A labda Kapcsoshoz kerük, aki kapu elé ível. Az érkező Fehér Roland lövése a kapufáról jön vissza.
77. perc: Nagy István a félpályánál az alapvonal közeléből végez el szabadrúgást a baloldalról. Kapu elé lőtt labdájába Fehér Roli fejjel belecsúsztat, éppen az érkező Ilyés Gergő elé, aki a hálóba lő. 2-1. Ismét vezetünk!
81. perc: Kapcsos Norbert ismét a félpályáról lövi be a labdát a védők mögé. A labdára Fehér Roland érkezik kitűnő ütemben. Ajtó-ablak nyitva (ahogy mondani szokták), de közeli lövése kicsivel mellé száll.
89. perc: Jobboldalró elvégzett verőcei szöglet. Kapunk előtt a védekező Kun Misit a földre taszítják, amit a spori nem vesz észre, viszont azt már észre veszi, hogy a labdának háttal álló Eke Gábor kezére rápattan a labda, ezért 11-est ítél. A büntetőt Madar Tamás végzi el. Lövése nem túl erős, de jól helyezett, így az egyébként jó irányba vetődő Családi Attila nem érheti el. 2-2.


K
OVÁCS LÁSZLÓ:

STEDRA ZSOLT: – Sajnos a játékvezetők nem egyformán minősítik a csapatokat. Jövő héten megpróbálunk küzdeni az életben maradásért.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz