3.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

3.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2011/2012 > Mérkőzések

Bolha FTSE - Felsőpakony KSE 6-0 (1-0)
Tárnok, KSK pálya 2011 szeptember 04 14:30
Játékvezetők:
Kovács Levente Richárd, Molnár László
Gól:
MOLNÁR BERNÁT (6') ill. VAJDA DÁNIEL (52', 89')

A forduló további eredményei:

Sülysáp KSK - Budakalász 6-2
, NK Kinizsi - Gödöllői SK 1-5, Pilisi LK - Örkény SE 3-2, Alsónémedi SE - Hévizgyörki SC 2-2, Bagi TC '96 - Újlengyel DSE 4-0, Tárnok BFTSE - Felsőpakony 6-0, Kisnémedi - Bugyi SE 0-2, Verőce SE - Veresegyház 3-2

Bolha FTSE:
Családi Attila 0 (Szoloszka Bálint 46' 0) - Völgyi Ádám 6, Panyi László 6 (Ungvári Balázs 60’ 6), Szabó Kristóf 7, Pusztai Csaba 7 - Májer Gergő 8, Pluhár Bálint 7 (Nagy Renátó 60’ 6), Valczer Csaba 7, Lehotka Botond 5 (Varga István 46’ 6) - Fehér Roland 7 (Bréda Richárd 80’), Vajda Dániel 7 (Matyeák Imre 60’ 6)
Edző:
Kovács László

Felsőpakony KSE :

Nagy Tamás - Nagy Szabolcs, Gombik László, Albert Sándor (Kaszala József 60'), Kormos Krisztián - Petrás László (Nagy Gergő 75'), Fülöp Tamás, Rácz Richárd (Mózer Zoltán 75'), Csipak Bence - Veibl Viktor, Kovács Sándor
Edző:
Korcsmáros Tamás

Lapok :
ill. Nagy Tamás , Nagy Szabolcs , Kormos Krisztián , Kovács Sándor (sárga-piros)

Idei első felkészülési mérkőzését játszotta fiatal U19-es csapatunk. A fiatal szót ki kell hangsúlyoznunk, hiszen a pályára lépők átlag életkora nem érte el a 17 évet (16,9). Az ellenfél a Fejér megyei bajnokság második vonalában játszó Gyúró felnőtt csapata volt. Természetesen a rutin és a fizikai fölény a felnőtt csapat javára billent, amit az eredmény is alátámaszt, ám azt is tudjuk, hogy egy felkészülési mérkőzésen a mérkőzés számszerű eredménye csak sokad rangú szempont. Ami örömteli volt az az, hogy fiataljaink játékából kiérződött a tudatosság. Néhányszor igen tetszetősen hozták ki a labdát, szép támadásokat vezettek. Ami viszont hiba volt, hogy főleg az első félidőben, nagyon szellősen védekeztünk, az ellenfél kapujának közelében pedig nem voltunk elég határozottak. Ezt a határozatlanságot az is alátámasztja, hogy 11-est is hibáztunk. Szabó Zoli kitűnő reflexel védte Fehér Roli tizijét. A tizi előtt éppen Roli volt kecsegtető helyzetben, amikor szabálytalanul szerelték. Nagyon sportszerűen játszó ellenfél ellen szereztünk fontos tapasztalatokat, amit remélhetőleg a későbbiekben hasznosítani tudunk majd.

KOVÁCS LÁSZLÓ:
-Az első meccsünkre tudatosan választottunk erős ellenfelet egy felnőtt csapat ellenében. Gyúró kulturáltan és jól játszó csapat. A meccs a célját elérte. A mérkőzés kihozta hibáinkat, amit át fogunk beszélni és csináljuk tovább. Most még csak egy hete dolgozunk, hiszen 16.-án kezdődött felkészülésünk a tavaszi szezonra, így túl sokat még nem várhattunk a gyerekektől. A munka folytatódik!

A mérkőzés videóját Aradi Béla készítette.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz