Éves statisztika - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Éves statisztika

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-14 > 2016/2017
Ilyenkor, amikor egy bajnokságnak vége, érdemes talán tallózni egy kicsit a statisztikai adatokban. A számok nem szoktak csalni és sokat elárulnak egy bajnokságról, egy idényről, vagy egy csapatról. Megpróbálom bemutatni speciális nézőpontból a bajnokságunkat. A fő nézőpont természetesen U14. csapatunk. Van itt többek között "Hazai tabella", "Idegenbeli tabella", "Első félidei tabella", "Házi góllövőlista" és egyéb. Akár komoly következtetéseket is le lehet vonni ezekből a mutatókból, de csak úgy szórakozásból is érdemes böngészni. Jó szórakozást hozzá!
Minden adatban és táblázatban egyenletes teljesítményről tanúskodik a statisztika. Csapatunk végeredményben ezüstérmes lett és egyetlen kivételtől eltekintve minden tabella alá is támasztja ezt a végeredmény. Egyetlen mutatóban nem tudtuk a 2. helyet megszerezni és ez a tavaszi összesített teljesítményünk, ahol 3. helyen végeztünk. Ennek oka, hogy ebben a szezonban mi látogattunk a bronzérmes ráckeveiek otthonába és vereséget szenvedtünk.
Megemlítem még, ha csak az első három helyezett (Törökbálint, Bolha, Ráckeve) egymás elleni eredményeit vesszük figyelembe, ezen a tabellán is megegyeznek a helyezések a végső sorrenddel.
A bajnokságban 19 játékos szerepelt U14-es csapatunkban. Ők még nem kaptak osztályzatot a mérkőzéseken nyújtott teljesítményük minősítésére, így rangsor sem lett felállítva.

A bajnokság végeredménye:
Hazai tabella
Idegenbeli tabella
Első félidei tabella
Második félidei tabella
Őszi tabella
Tavaszi tabella
Tabella az első három helyezett egymás elleni eredményei alapján
19 játékos szerepelt a csapatban a bajnokság során
Összesített góllövő lista (1-32 hely)
Az első 10-ben 3 játékosunk végzett, Kóka Zsolt, Molnár Roland és Fülöp Richárd.
Csapatunk helyezés grafikonja
A  házi góllövő lista
Eredménymátrix
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz