Pest Megyei Kupa - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Pest Megyei Kupa

ARHÍVUM > Hírek > 2016
Pest Megyei Kupa
Tárnok BKSK - Vecsési FC 1-4 (0-4)
Tárnok, 2016.08.31.
Játékvezető: Peitli Stella
Aszisztens: Bíró Roland, Volentics Erik János
Gól: Kürti Viktor 48' ill. Piros Gábor 32', Nahóczky Balázs Attila 43', Ponczók Csaba 51' (11-esből), Kollár Dániel 66' (11-esből)
Sárga lap: Fagyal Bertalan 25', Váradi Gergő 83', Erőss Zsolt ill. Péter - Szabó Tamás 78'

A teljes mérkőzés videója:
Tárnok BKSK: Pintér László - Nagy Dániel, Veszeli Tibor, Eskulics Dávid, Pusztai Csaba (Nagy Attila 65') - Gombócz Vince, Bakó Gábor(Erőss Zsolt 68'), Fagyal Bertalan (Kürti Viktor 46') - Süle Soma (Sárai Ferenc 53'), Váradi Gergő - Tóth Tamás
Kispad: Szabó Zoltán, Szabó Zsolt
Edző: Kaszás Attila

Vecsési FC: Komora László (Kancsár Attila 68') - Tell Tamás, Kiss Krisztián, Kollár Dániel, Péter-Szabó Tamás - Nahóczky Balázs Attila, Czimmermann Patrik (Bacskai Péter 46'), Csiszár Richárd Gyula - Ponczók Csaba, Dombai Dávid, Piros Gábor
Edző: Vincze Gábor

A Pest Megyei Kupa 2016/2017-es első fordulójában szinte nem is kaphattunk volna nehezebb ellenfelet, hiszen a Vecsési FC három forduló után vezeti a megyei I. osztály tabelláját. Ehhez képest mégis sikerült "csökkenteni" a 2 osztálynyi különbséget, legalább is a játék képe alapján. Az eredmény már nem erről árulkodik, de aki látta a mérkőzést az tudja, aki viszont nem látta, az higgye el (rövidesen megnézhető lesz a mérkőzés videóján), nem volt három gól különbség a két csapat között. Természetesen csodát nem várhattunk, továbbjutási esélyeink nem voltak, de nem kellett szemlesütve lejönni játékosainknak a pályáról.
Jó fél óráig derekasan tartottuk magunkat a vendégek ellen. Kitűnően megoldottuk a védekezést és ebből gyors és szervezett kontrákat indítottunk. A 32. percben tört meg a védekezésünk és sajnos a félidő vége előtt Vecsés kettőre növelte előnyét. Jól kezdődött viszont a második játékrész. Váradi Geri nagy lendülettel, szép cselekkel játszotta magát tisztára és beadása végül kikerült a 16-oson kívülre, Kürti Viktor elé, aki okos átemeléssel szépített. 1-2-nél megcsillant a remény az esetleges egyenlítésre, ami alacsonyabb osztályú csapat révén a mi továbbjutásunkat jelenthette volna, ám a sors (a játékvezető hölgy által) közbeszólt és két 11-es gól megpecsételte a sorsunkat. Enyhén szólva is némileg vitatható volt mindkettő, de ez a tényeken már nem változtatott. A papírformának megfelelően búcsúztunk a további kupaküzdelmektől és immár teljes erővel a bajnokságra koncentrálhatunk. Meggyőződésem, hogy a két őszi mérkőzésen mutatott hozzáállással és teljesítménnyel szépen szerepelhetünk az idényben.

Beszélgetés a mérkőzésről Kaszás Attilával:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz